Har sett denna cirkulera runt på olika sociala medier. Och eftersom jag lider av vuxenacne och alltid har gjort så tänkte jag att det vore värt att prova. provade den både med vatten och med äppelcidervinäger. blandar man med äppelcidervinäger så svider den mer och gör iaf min hy torrare än om man blandar med vatten. så har man känslig hy så rekomenderar jag att blanda med vatten. men jag såg resultat redan dagen efter hur mina porer hade blivit mindre och mina stora cystor var mindre röda. Den kosta ca 239:- och en burk räcker länge! hittade den på amazon.se HÄR
 
 
acne, ansiktsmask, cystic acne, mask, skönhet,

1 kommentarer

sandra ledin

26 Dec 2020 20:21

Wow! Så denna mask är så bra som folk säger? Jag har alltid haft problem just på hakan, hals o upp på kundernas sidor. Kanske ska ta och testa på denna. Verkar ju mer än lovande med dina bilder. Tusen tack för tipset!!!

Svar: ja det är den verkligen, har alltid haft cystisk acne och inga mediciner har hjälpt ordentligt. jag har självklart lite acne kvar men mina blir inte alls så stora och smärtsamma som dem var innan. körde varje kväll dem första 7 dagarna sen dess ca 2 gånger i veckan då man kan bli rätt torr av den om man har för ofta. Helt fantastisk och att faktiskt kunna få ner acnen utan tabletter är enligt mig underbart.
Astrid Topsom

Kommentera

Publiceras ej